ICRO.bg - Лакове, грундове и бои за дърво

Чрез внимателен процес на изследване и развитие, създадохме пълна гама от покрития на водна, полиуретанова и акрилна бази за всяка технология на нанасяне, постигайки перфектен синтез между дизайн, производителност и гъвкавост.Полиуретанови покрития

Покритията на полиуретанова основа са универсални и лесни за нанасяне: те се характеризират с отлично разливане и висока покривност, което позволява постигането на различна степен на гланц и висока устойчивост. Полиуретановите покрития са предпочитани там, където се изисква висока физико-химична устойчивост. Налични са за интериорни и външни покрития.

ICRO.bg - Лакове, грундове и бои за дърво

ICRO.bg - Лакове, грундове и бои за дърво

Акрилни покрития

Акрилните покрития са формулирани с най-добрите смоли и позволяват постигането на отлична прозрачност, различна степен на гланц, особено подходящи за постигане на ефект “отворена пора”.

Полиестерни покрития

Полиестерните покрития се характеризират с висока твърдост и висока покривност. Особено подходящи за постигане на ефект „затворена пора“ предлагат изключително висока химико-физична устойчивост: реакцията на ускорителя, кобалтовия и пероксидния катализатор образуват високоустойчиво покритие.

ICRO.bg - Лакове, грундове и бои за дърво

ICRO.bg

Водоразтворими покрития

Покритията ни на водна основа се характеризират с ниски емисии, висока покривност и здравина на филма. Високото съдържание на UV абзорбери предпазва покритията от пожълтяване и значително забавят стареенето на дървото, запазвайки неговата красота.

Машинно тониране на бои ICROMIX

Благодарение на натрупаните познания в света на индустриалното боядисване, разработихме системата за тониране ICROMIX. Авангардна система, способна да възпроизведе всеки цвят по повтарящ се и точен начин по цветовите системи RAL, RAL DESIGN, NCS, PANTONE, както и пълна гама от собствени авторски цветове, също така цветове по мостра, във всякакви количества и всяка степен на гланц.

ICRO.bg - Лакове, грундове и бои за дърво